понеділок, 25 лютого 2013 13:12

У Криму засудили банду, створену депутатом

У Криму засудили банду, створену депутатом
Фото: kra.court.gov.ua

Центральний районний суд Сімферополя ухвалив вирок щодо членів організованого злочинного угрупування, створеного депутатом Бахчисарайської районної ради для вимагання коштів за виділення водних об'єктів і земельних ділянок.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури АРК, передає Укрінформ.

"Депутатові як організаторові ОЗУ призначено покарання у вигляді 7 років позбавлення волі. Двох жителів району як членів угрупування засудили до 5 і 6 рокам ув'язнення. Їх також позбавили майна і права впродовж трьох років обіймати певні посади", - вказується в повідомленні.

Голові Голубинської селищної ради як співучасникові злочину призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі умовно.

Вирок вивчається прокуратурою на відповідність його закону.

Встановлено, що депутат Бахчисарайської райради з метою отримання коштів з претендентів на земельні ділянки і водні об'єкти в районі створив організовану злочинну групу з місцевих жителів. У змові з Голубинським селищним головою вони отримали $50 тис. з підприємця за укладення договору оренди гідротехнічних споруджень озера і вимагали ще $110 тис. нібито для передачі іншим посадовцям районного і республіканського рівня за можливість отримання в користування самого водного об'єкту.

Зараз ви читаєте новину «У Криму засудили банду, створену депутатом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі