субота, 26 липня 2014 13:24

В Краматорську схопили розвідника ДНР

В Краматорську схопили розвідника ДНР
Фото: www.pic.com.ua

25 липня Служба безпеки України у звільненому українськими силовиками в ході АТО Краматорську Донецької області затримала розвідника терористичної організації "ДНР", про що мав відповідне посвідчення.

Про це повідомляє офіційний сайт СБУ.

Розвідником виявився місцевий мешканець, громадянин України "Г" на прізвисько "Тунгус", 1981 р.н. Останнім часом за завданням ватажків "ДНР" він координував функціонування блок-посту терористів в районі заводу "Енергомашспецсталь" у Краматорську.

В СБУ встановили, що "розвідник" також збирав інформацію про місцях дислокації українських силовиків, узгоджуючи свої дії з бойовиками "Бабаєм", "Ямалом" та "Хмурим" - заступником Гіркіна-"Стрєлка", кадровим співробітником ГРУ ГШ ЗС РФ Петровським С.М.

Відомо, що "Тунгус" особисто брав участь у пограбуваннях та розбійних нападах на мирних жителів Краматорська.

При затриманні у бойовика вилучено пістолет Макарова (травматичний, перероблений під стрільбу бойовими патронами) з двома спорядженими бойовими обоймами та автомат АКС з трьома спорядженими магазинами. У рамках розпочатого кримінального провадження тривають слідчі дії.

Зараз ви читаєте новину «В Краматорську схопили розвідника ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі