четвер, 26 жовтня 2023 10:36

Спецтема: Війна Росії проти України

У Бердянську підірвали чотирьох співробітників російської ФСБ

У тимчасово захопленому Росією Бердянську Запорізької області 23 жовтня підірвали авто, у якому були четверо представників ФСБ РФ.

Акцію помсти окупантам здійснили представники українського руху опору. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Авто із загарбниками вибухнуло на вулиці Мічуріна поблизу готелю Jasmin Guest-House, який ФСБ-шники перетворили на свою схованку.

Автор: t.me/DIUkraine
  У тимчасово захопленому Бердянську підірвали авто з окупантами
У тимчасово захопленому Бердянську підірвали авто з окупантами

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали втрати РФ внаслідок ударів по аеродромах Луганська та Бердянська: які гелікоптери вже не злетять

"Серед ліквідованих у Бердянську окупантів - російський воєнний злочинець, який вчиняв звірські катування місцевих громадян України. Після підриву авто гауляйтер тимчасово окупованих територій Запорізької області розпорядився збільшити комендантську годину з 21:00 до 05:00. А представники російських спецслужб негайно покинули готель та перебазувались у нове кубло", - йдеться у повідомленні.

Однак, у ГУР наголошують, що українським партизанам нове місце базування окупантів також добре відоме.

У тимчасово захопленому росіянами Мелітополі Запорізької області вночі проти 20 жовтня партизани підірвали авто окупантів. Через це вночі мелітопольці чули гучний звук вибуху.

Раніше у захопленій росіянами Новій Каховці на Херсонщині підірвали секретаря місцевого відділення путінської партії "Єдина Росія" Володимира Малова.

Зараз ви читаєте новину «У Бердянську підірвали чотирьох співробітників російської ФСБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі