неділя, 15 жовтня 2023 14:10

Утретє за місяць: в столиці з багатоповерхівки випала дівчинка

Утретє за місяць: в столиці з багатоповерхівки випала дівчинка
Правоохоронці проводять розслідування. Фото: pixabay.com

У Києві з багатоповерхівки випала 12-річна дівчинка.

Від отриманих травм дитина загинула на місці. Про це у неділю повідомило Головне управління Національної поліції у Києві.

"Сьогодні близько 12:00 години до поліції надійшла інформація про те, що у дворі багатоповерхівки на вулиці Миколи Гулака виявлено тіло дитини без ознак життя, яка, ймовірно, розбилася внаслідок падіння", - розповіли правоохоронці.

На місце прибула слідчо-оперативна група Головного та Оболонського управлінь поліції, ювенальні інспектори, оперативники і медики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розпізнати, що у дитини проблеми з психікою

Попередньо поліцейські встановили, що 12-річна дівчинка загинула внаслідок падіння з висоти багатоповерхівки.

Після встановлення усіх деталей і проведення першочергових слідчо-оперативних дій правоохоронці нададуть події відповідну правову кваліфікацію, сказали у поліції.

2 жовтня поліція повідомила, що у Дніпровському районі столиці з балкону на 24 поверсі випали брат і сестра. Від отриманих травм обоє загинули на місці.

Слідчий відділ розпочав кримінальне провадження за статтею - самогубство.

9 жовтня у Деснянському районі знайшли тіла двох неповнолітніх дівчат із ознаками падіння з висоти. Під час огляду недобудови, на 26-у поверсі правоохоронці виявили речі загиблих дівчат і передсмертні повідомлення, надіслані близьким.

Зараз ви читаєте новину «Утретє за місяць: в столиці з багатоповерхівки випала дівчинка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі