понеділок, 09 жовтня 2023 20:27

У Києві знайшли тіла двох студенток

У понеділок в Києві на території будівельного майданчика одного з житлових комплексів у Деснянському районі знайшли тіла двох неповнолітніх дівчат із явними ознаками падіння з висоти.

Померлих виявили близько 10 год. ранку. Про це повідомила міська прокуратура.

"Загиблими виявилися двоє студенток інформаційного коледжу одного зі столичних вищих учбових закладів, 2006 та 2005 років народження", - розповіли.

Під час огляду недобудови, на 26-у поверсі правоохоронці виявили речі загиблих дівчат і два мобільні телефони, у яких містилися передсмертні повідомлення, надіслані близьким із затримкою відправлення.

Дівчата разом навчалися, дружили, а напередодні спільно переночували у батьків одної з них, пише прокуратура.

Автор: Facebook.com/UA.KyivPolice
  Головне управління Національної поліції у Києві опублікувало фото з місця загибелі студенток
Головне управління Національної поліції у Києві опублікувало фото з місця загибелі студенток

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік на тлі ревнощів до дружини вбив доньку

"Дівчата позитивно характеризуються за місцем навчання, батьки брали участь в їхньому житті та переймались їхньою безпекою", - кажуть правоохоронці.

За фактом загибелі дітей розпочато досудове розслідування - умисне вбивство з позначкою "самогубство".

Слідчі будуть з'ясовуватися причини, які могли призвести до смерті.

Прокуратура закликає батьків та службових осіб, відповідальних за безпеку і розвиток дітей, бути більш уважливими та дбайливими до їх підростаючого психолого-емоційного стану.

"Агресія Російської Федерації, що вбиває та калічить наших громадян, наносить не менш значної шкоди психологічному здоров'ю наших дітей. Будь-який час, проведений у щирих розмовах з дітьми, здатен підтримати їх у цей складний період", - сказала прокуратура.

2 жовтня поліція повідомила, що у Дніпровському районі столиці з балкону на 24 поверсі випали брат і сестра. Від отриманих травм обоє загинули на місці.

Слідчий відділ розпочав кримінальне провадження за статтею - самогубство.

Зараз ви читаєте новину «У Києві знайшли тіла двох студенток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі