середа, 12 липня 2023 07:57

Спецтема: Війна Росії проти України

Українські військові вночі збили 11 дронів ‒ Повітряні сили

Російські загарбники у ніч на 12 липня атакували Україну з району Курська ударними безпілотниками іранського виробництва Shahed-136/131.

Загалом випустили 15 дронів-камікадзе. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Автор: t.me/kpszsu
  Росія вночі 12 липня атакувала Україну дронами
Росія вночі 12 липня атакувала Україну дронами

Українські військові знищили 11 безпілотників в зонах відповідальності повітряних командувань "Центр" та "Схід".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ контролюють усі висоти під Бахмутом: нові карти боїв

"До відбиття атаки було залучено зенітні ракетні підрозділи, винищувальну авіацію, мобільні вогневі групи Повітряних сил та протиповітряну оборону інших складових Сил оборони України", ‒ йдеться у повідомленні.

Авіація Повітряних сил також завдала майже 30 групових авіаційних ударів по тилах, військовій техніці, позиціях та скупченню живої сили ворога.

Російські загарбники минулої доби атакували Україну ударними безпілотниками типу Shahed. Загалом випустили 28 дронів-камікадзе. Про це вранці 12 липня повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

В результаті успішної бойової роботи українська протиповітряна оборона знищила 26 ударних БпЛА. Збили також п'ять розвідувальних безпілотників оперативно-тактичного рівня.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові вночі збили 11 дронів ‒ Повітряні сили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі