четвер, 23 травня 2024 13:41

Спецтема: Війна Росії проти України

Кількість загиблих зростає - нові деталі російського удару по Харкову
6

Кількість загиблих внаслідок російського удару по Харкову зростає.

На цей час відомо про загибель семи людей. Ще 16 отримали поранення. Про це повідомили в Національній поліції.

На місцях ворожих ударів триває розбір завалів та пошук постраждалих.

Російські загарбники завдали удару по Харкову
Фото: t.me/synegubov
Російські загарбники завдали удару по Харкову
Російські загарбники завдали удару по Харкову
Російські загарбники завдали удару по Харкову
Російські загарбники завдали удару по Харкову

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удар РФ по Харкову: Зеленський звернувся до світу

"Близько 10:30 окупанти поцілили по цивільному підприємству Харкова. Сталося загоряння виробничого цеху. Попередньо, обстріл був здійснений ракетами С-300 або С-400. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

В Укрзалізниці повідомили, що армія РФ атакувала на Харківщині залізничну інфраструктуру. Відомо про шістьох поранених залізничників. Є влучання в обʼєкти залізниці у Харкові та області. Потяги курсують за графіком.

За даними Суспільного, п'ятеро загиблих внаслідок ударів перебували на робочому місці - у друкарні "Віват" в Основ'янському районі Харкова. Серед них - троє жінок та двоє чоловіків.

На момент удару двома ракетами по підприємству там перебували понад 50 працівників. Загалом на території Основ'янського та Холодногірського районів Харкова зафіксували дев'ять влучань.

У Харкові вдень 23 травня пролунало близько 10 вибухів, ворог вдарив по цивільній інфраструктурі. Підтверджено інформацію щодо ударів по транспортній інфраструктурі та одному з підрозділів комунального підприємства, що займається життєзабезпеченням міста.

Зараз ви читаєте новину «Кількість загиблих зростає - нові деталі російського удару по Харкову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі