пʼятниця, 15 червня 2012 14:41

Українські міліціонери вивчили слово "money", щоб обдирати іноземців

Українські міліціонери вивчили слово "money", щоб обдирати іноземців
Даішники погодились на 160 євро, хоча спочатку вимагали 500. Фото: news2000.com.ua

Львівські співробітники дорожньо-патрульної служби вимагали гроші у журналістів португальського видання A Bola, повідомляє португальська преса.

Інцидент стався після матчу другого туру групового раунду чемпіонату Європи між Португалією і Данією. Журналісти, які їхали на орендованій машині, були зупинені на шляху до готелю.

Міліціонери вимагали від португальців пройти тест на алкоголь, який був спочатку поставлений на неприпустиму кількість алкоголю в крові. Англійською мовою міліціонери не володіли, але почали вимагати у журналістів гроші: "Money, money". На питання про те, скільки потрібно заплатити, міліціонери відповіли: € 500. У португальців було з собою близько € 160, вони віддали ці гроші співробітникам дорожньо-патрульної служби і були відпущені, пише Чемпіонат.com.

Як відомо, однією з проблем під час підготовки до Євро-2012 в Україні було те, що переважна більшість працівників правоохоронних органів практично не володіє іноземними мовами. Але як видно, кілька потрібних слів міліціонери зрештою вивчили.

 

Зараз ви читаєте новину «Українські міліціонери вивчили слово "money", щоб обдирати іноземців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі