субота, 17 грудня 2022 09:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Українські десантники зняли на відео, як нищать російських загарбників

Українські десантники зняли на відео, як нищать російських загарбників
Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ опублікувало відео знищення російських загарбників на Луганщині. Фото: скріншот

Українські десантники показали, як знищують російських загарбників.

Зокрема, у Луганській області бійці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ за допомогою ударного дрона нанесли ураження по окупантах. Відео бойової роботи командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України опублікувало у YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвідники показали на відео звільнення двох сіл від російських окупантів

Удар по живій силі противника нанесли за допомогою ударного дрона. А згодом артилеристи-десантники остаточно знищили позицію російських окупантів та боєкомплект. Його детонацію видно на відео.

"Окупантам суворо відплатимо за кожну українську сльозу, за кожну зруйновану хату, за вбитих мирних людей", – каже один з офіцерів-десантників.

Минулої доби підрозділи Сил оборони України відбили атаки російських окупантів в районах понад 20 населених пунктів, повідомив вранці 17 грудня Генштаб ЗСУ.

Збройні сили України відновлять активний контрнаступ щойно підмерзне ґрунт і стане твердішим. Це полегшить просування військової техніки, пояснив міністр оборони України Олексій Резніков.

Зараз ви читаєте новину «Українські десантники зняли на відео, як нищать російських загарбників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі