понеділок, 12 грудня 2022 21:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Розвідники показали на відео звільнення двох сіл від російських окупантів

Розвідники показали на відео звільнення двох сіл від російських окупантів
Спецпідрозділ "Kraken" показав відео звільнення від російських окупантів двох сіл на Харківщині. Фото: скріншот

Українські розвідники зі спецпідрозділу "Kraken" показали відео боїв за звільнення від російських окупантів двох сіл на Харківщині.

Йдеться про Кислівку та Котлярівку, що поблизу межі з Луганщиною. Ці села ‒ на північ від Сватового. Відео операції зі звільнення населених пунктів підрозділ опублікував у соцмережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Битва за Харківщину: Синєгубов повідомив трагічні новини

На відео видно роботу повітряної розвідки, знищення загарбників та їхньої техніки. Показали розвідники й бої на вулицях сіл.

"Kraken" ‒ це окремий розвідувально-диверсійний підрозділ Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Сформували його ветерани полку "Азов" та добровольці у березні 2022 року у Харкові.

11 грудня росіяни обстріляли 12 населених пунктів Харківщини, що розташовані неподалік лінії зіткнення. Мінометних та артилерійських обстрілів зазнали: Стрілеча, Стариця, Огірцеве, Гатище, Волохівка, Охрімівка, Дворічна та Кам'янка. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в Telegram.

Від російських окупантів вже звільнили 1888 населених пунктів. Але ще майже стільки ж українських міст і сіл залишаються в окупації. Про це сказав президент Володимир Зеленський у зверненні до представників Фундації захисту прав людини ім. Роберта Кеннеді.

Зараз ви читаєте новину «Розвідники показали на відео звільнення двох сіл від російських окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі