субота, 29 жовтня 2022 04:29

Українська авіація та артилерія відмінно відпрацювали на півдні: втрати ворога

Українська авіація та артилерія відмінно відпрацювали на півдні: втрати ворога
ЗСУ успішно просуваються на півдні. Фото: eastnews.ua

Українські захисники на півдні протягом п'ятниці, 28 жовтня, знищили три ворожі склади з боєприпасами.

Ліквідовано 34 окупанта та багато їхньої техніки. Про це йдеться у зведенні Оперативного командування "Південь".

Авіація ЗСУ завдала вісім ударів по районах зосередження сил та зброї противника, розгортання систем протиповітряної оборони та опорному пункту в Миколаївському, Первомайському і Бериславському районах. Водночас ракетно-артилерійські підрозділи виконали 160 вогневих завдань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Згоріли склади, переправа і не тільки: ЗСУ ударно відпрацювали по окупантах

Втрати ворога складають: 34 окупанта; три склади боєприпасів у Бериславському і Миколаївському районах; дві реактивні системи залпового вогню "Град", чотири танки; три міномети 120 калібру; самохідна гармата "Гіацинт" та причепна гаубиця; чотири артилерійські установки і ворожий танк пошкоджено.

Російська армія тримає в Чорному морі дев'ять кораблів та катерів, у тому числі великий десантний корабель, два надводних і один підводний носії 20 високоточних крилатих ракет типу "Калібр".

27 жовтня українські військові на півдні знищили два бліндажі з окупантами. Втрати ворога склали: 53 окупанта, два міномети, самохідна крупнокаліберна гаубиця "Акація" і дві бронемашини.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 27 жовтня становлять понад 69 220 осіб. За добу лави "200-х" поповнили ще понад 320 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Українська авіація та артилерія відмінно відпрацювали на півдні: втрати ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі