понеділок, 24 липня 2017 00:25

У вантажівці, яка незаконно перевозила людей, знайшли 8 трупів

У вантажівці, яка незаконно перевозила людей, знайшли 8 трупів
Фура перевозила людей через штат Техас. Фото: Телеграф

Щонайменше восьмеро людей загинули та близько 30 осіб зазнали теплового удару й зневоднення в причепі вантажівки, яку виявили біля супермаркету в штаті Техас.

Інцидент стався в неділю, передає Укрінформ.

"Ми розглядаємо це як злочин, пов'язаний з торгівлею людьми", - зауважив начальник поліції міста Сан-Антоніо Уільям Макманус.

Фура перевозила людей через штат Техас, який має найдовший кордон з Мексикою. Коли вантажівка зупинилася біля супермаркету Walmart в місті Сан-Антоніо, один із людей в причепі попросив у співробітника магазину води. Той приніс попити, але повідомив про це в поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забив до смерті, бо образився: чоловік убив дружину та викинув тіло

Коли правоохоронці прибули на місце, вони виявили 8 мертвих людей і 17 осіб у критичному та 13 - у важкому стані. У поліції охарактеризували це як інцидент з масовими жертвами.

Серед госпіталізованих - двоє підлітків 15 років. Водій вантажівки заарештований, слідство триває.

У Києві на парковці біля торгово-розважального центру "Проспект" поблищу станції метро "Чернігівська" з автомата вбили людину.

Зараз ви читаєте новину «У вантажівці, яка незаконно перевозила людей, знайшли 8 трупів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі