субота, 26 лютого 2022 08:04

Спецтема: Війна Росії проти України

"У Росії не було і немає шансів" - в Офісі президента повідомили про тисячі вбитих окупантів

"У Росії не було і немає шансів" - в Офісі президента повідомили про тисячі вбитих окупантів
Михайло Подоляк повідомив, що загалом убиті понад 3500 росіян, майже 200 - в полоні. Фото: Офіс президента

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк каже, що ситуація в Києві повністю контрольована. У російських окупантів немає жодних шансів захопити місто.

Про це Подоляк заявив на державному телеканалі "Рада".

"На будь-якому напрямку де відбувається те чи інше боєзіткнення, українські Збройні сили, Національна поліція, навіть територіальна оборона отримують перемогу. Сьогоднішня ніч показала, що ніяких шансів у Російської Федерації нема і точно не буде", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад сотня вбитих окупантів, ворог киває п'ятами: Харківщина мужньо обороняється

За його словами, росіяни розраховували на бліцкриг у столиці. Тому всю ніч намагалися прорвати оборону.

"Були і диверсійно-розвідувальні групи, і обстріли. Навіть стріляли по житлових кварталах. Висадка десанту, спроби зайти бронетехнікою. Все це було професійно відбито нашими Збройними силами", - наголосив радник.

Він повідомив, що викрито практично всіх диверсантів. Багато знищили. Повідомив, що загалом убиті понад 3500 росіян, майже 200 - в полоні.

Російський окупант продовжує наступ на Україну та зазнає втрат. Про це повідомило Міністерство оборони України станом на 6 ранку 26 лютого. Орієнтовні втрати противника склали 14 літаків, 8 гелікоптерів, 102 танки, 536 одиниць ББМ, 15 гармат, один ЗРК БУК.

Зараз ви читаєте новину «"У Росії не було і немає шансів" - в Офісі президента повідомили про тисячі вбитих окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі