четвер, 24 грудня 2015 09:32

У район Комінтернового зайшли солдати ЗС РФ і бойова техніка - ІС

У район Комінтернового зайшли солдати ЗС РФ і бойова техніка - ІС
Фото: glavred.info

Російсько-терористичні війська розширюють свою присутність, перекидаючи додаткові сили і здійснюючи інженерне обладнання на ділянці Водяне-Комінтернове-Заїченко.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук.

"Йде перекидання сил і засобів на правий фланг - зафіксоване перекидання з боку Новоазовська у напрямку до Заїченко на додаток до раніше перекинутих озброєнь ще до 6 од. ББМ (в основному БМП-2, пара МТ-ЛБ з ЗУ-23-2). З боку Хомутовського степу через н.п. Рози Люксембург і Порохня в цей район висувається ще одна бронегруппа - 3 танки, 2 МТ-ЛБ (з двома буксируваними протитанковими знаряддями МТ-12), 4 од. БТР-80, 1 од. БРДМ-2.

Разом із посиленою "мотострілецькою ротою" бойовиків у н.п.Комінтернове увійшов підрозділ ЗС РФ. Відмічені спроби російських військовослужбовців обмежити множинні акти мародерства з боку бойовиків "ДНР" у цьому н.п.", - написав Тимчук.

Нагадаємо, 22 грудня російсько-терористичні війська на бронетехніці зайшли у Комінтернове, яке входить в "сіру зону". Вночі 24 грудня глава МВС Арсен Аваков повідомив, що бойовики зайняли також села Заїченко і Водяне. У зв'язку з цим міністр наголосив на необхідності терміново скликати засідання РНБО.

Зараз ви читаєте новину «У район Комінтернового зайшли солдати ЗС РФ і бойова техніка - ІС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі