вівторок, 26 березня 2024 15:34

Спецтема: Війна Росії проти України

У Повітряних силах пояснили, чому почастішали російські обстріли

У Повітряних силах пояснили, чому почастішали російські обстріли
Ворог зменшив інтервали між атаками по Україні. Фото: t.me/newspn

Росія скоротила інтервали між обстрілами України.

Таким чином окупанти намагаються знайти слабкі місця в українській системі протиповітряної оборони, заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону 26 березня, передає Gazeta.ua.

"Обстріли відбуваються постійно. Ворог останнім часом акцентував свою увагу і намагається атакувати досить потужно наші інфраструктурні об'єкти. Це пов'язано з різними факторами та різними чинниками. Зокрема ворог постійно змінює тактику, намагається знайти слабкі шпарини в нашій системі ППО", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт оцінив, скільки Росія має "Цирконів"

Євлаш зауважив, що росіяни, імовірно, продовжать атакувати Україну й надалі.

"Основна мета противника - дестабілізувати обстановку всередині країни. Змусити Україну до нестандартних дій. Звичайно, ми продовжуємо моніторити, виявляти ракети та інші засоби ворога і завдавати по них вогневе ураження", - додав речник Повітряних сил.

25 березня Київ обстріляли балістичними ракетами. Є руйнування та постраждалі у Печерському та Солом'янському районі. Трьом постраждалим медики надали допомогу на місці. Двох госпіталізували. Серед них 16-річна дівчина.

Зараз ви читаєте новину «У Повітряних силах пояснили, чому почастішали російські обстріли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі