понеділок, 02 вересня 2024 22:54

Спецтема: Війна Росії проти України

У Покровську готуються до вуличних боїв

У Покровську готуються до вуличних боїв
У Покровську будують укріплення для вуличних боїв. Фото: Генштаб ЗСУ

У деяких районах Покровська в Донецькій області будують укріплення для ведення вуличних боїв.

Від лінії фронту до міста вже збудовані кілька ліній оборони. Про це заявив начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк в етері Радіо Свобода в понеділок, 2 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни перебувають в межах 10 км від околиць Покровська - британська розвідка

"У нас уже збудовано декілька ліній оборони до вуличних боїв. Ми разом, спільно з обласною військовою адміністрацією, нашими громадами, військовими інженерами цей процес розпочали ще у 2022 році в березні або у квітні", - повідомив Добряк.

За його словами, за кожним містом в області закріплена бойова бригада, яка робить план оборони міста та дає завдання, що робити цивільним.

Голова МВА зауважив, що місцева влада отримала завдання щодо зведення укріплень не по всьому місту, а лише у деяких районах та вже працює над цим.

Протягом минулої доби по всій лінії фронту було 199 бойових зіткнень.

На Покровському напрямку наші захисники відбили 52 ворожих штурмів різної інтенсивності. Найбільше їх було у районах населених пунктів Гродівка Новогродівка і Михайлівка - шість, 12 і 10 відповідно. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «У Покровську готуються до вуличних боїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі