пʼятниця, 21 квітня 2017 09:24

У Північній Осетії загинули двоє дітей-українців

У Північній Осетії загинули двоє дітей-українців
В Північній Осетії загинуло двоє дітей-українців Фото: iPress.ua

20 квітня ввечері в Ардонському районі Північної Осетії сталася аварія. Зіштовхнулися іномарка і вантажівка.

"Неповнолітній водій BMW не впорався з керуванням і врізався у вантажний автомобіль. У результаті ДТП пасажири іномарки - брат і сестра 2010 та 2008 року народження - загинули на місці пригоди", - повідомляє агентство "Интерфакс-Юг".

Водій іномарки госпіталізований у важкому стані. Загиблі діти були громадянами України. Гостювали в Північній Осетії у родичів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кортеж президента збив таксиста

Поблизу села Ганнівка на Харківщині маршрутка влетіла у вантажівку. У результаті зіткнення загинули 4 пасажирів. ДТП сталася 19 квітня, о 08:45. Про це на сторінці у Facebook повідомила поліція області.

"44-річний водій маршрутного таксі Mercedes їхав у сторону Харкова. На автошляху Київ – Харків – Довжанський не впорався з керуванням і врізався в авто МАN. За кермом останного - 36-річний харків'янин. У салоні маршрутки знаходилися 13 пасажирів. Четверо з них отримали численні травми. Дві жінки та два чоловіка загинули. Ще двох госпіталізували до місцевої лікарні. Потерпілі у тяжкому стані", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «У Північній Осетії загинули двоє дітей-українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі