середа, 11 січня 2023 14:57

Спецтема: Війна Росії проти України

У НАТО зробили заяву щодо боїв за Соледар та Бахмут

У НАТО зробили заяву щодо боїв за Соледар та Бахмут
Бої українських військових за Соледар та Бахмут на Донеччині демонструють важливість посилення військової підтримки України з боку союзників, заявив генсек НАТО Єнс Столтенберґ. Фото: Getty Images

Бої українських військових за Соледар та Бахмут на Донеччині демонструють важливість посилення військової підтримки України з боку союзників.

Це ще раз показує сміливість українських захисників, які воюють для захисту своєї батьківщини. Про це під час брифінгу заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберґ.

"В останні дні ми бачили запеклі бої біля Бахмута та Соледара на сході України. Це ще раз показує сміливість українських військових, які воюють для захисту своєї батьківщини. Це також показує, наскільки життєво важливо те, що ми посилюємо нашу військову підтримку України", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столтенберґ анонсував восьмий "Рамштайн"

Столтенберґ також привітав останні оголошення США, Франції та Німеччини про передачу України бойових машин піхоти та легких танків, а також безпрецедентну підтримку всіх союзників НАТО та країн-членів ЄС.

"Наша підтримка створює реальну різницю на полі бою. У цей ключовий час війни ми повинні робити значно більше, значно швидше", – додав Столтенберґ.

Президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін не змінив агресивну мету щодо України.

Необхідно бути готовими до тривалої війни. Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберґ на брифінгу у вівторок.

Він вкотре наголосив, що НАТО і Європейський Союз об'єднані у підтримці України.

Зараз ви читаєте новину «У НАТО зробили заяву щодо боїв за Соледар та Бахмут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі