пʼятниця, 13 січня 2023 16:06

Спецтема: Війна Росії проти України

У Маріуполі зафіксували чергове переміщення військ РФ ‒ окупантів перекидають на північ

У Маріуполі зафіксували чергове переміщення військ РФ ‒ окупантів перекидають на північ
Зафіксовано переміщення російських військ біля Маріуполя. Фото: скріншот

Чергове переміщення окупаційних військ РФ зафіксували у тимчасово захопленому росіянами Маріуполі.

Зокрема, із селищ Ялта та Урзуф всіх мобілізованих росіян та частину російського військового корпусу відправили на фронт. Про це у Telegram повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бік Запоріжжя масово злітаються гелікоптери РФ

Помічено, що війська загарбників перекинули на один з напрямків на півночі Донецької області.

"У селі Белосарайська Коса розмістили підрозділи "днрівців". Ротація та "відновлення". В'їзд в місто Бердянськ тепер винятково за перепустками. Посилення контролю, швидше за все, пов'язано з формуванням бази гвинтокрилів безпосередньо біля міста", ‒ зазначив Андрющенко.

У тимчасово окупованому Маріуполі зараз перебуває понад 30 тис росіян. Загарбники готують біля міста оборонні лінії. Про це повідомив мер Маріуполя Вадим Бойченко.

У тимчасово захопленому росіянами Маріуполі Донецької області окупаційна "влада" почала видавати ордери з укладанням договорів оренди на квартири маріупольців, які перебувають в евакуації.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі зафіксували чергове переміщення військ РФ ‒ окупантів перекидають на північ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі