неділя, 16 червня 2013 18:42

У Маріуполі через дощ знеструмлено 74 будинки

У Маріуполі через дощ знеструмлено 74 будинки
Фото: АР

У Маріуполі через дощ і шквалистого вітру до 25 м / с сталося відключення від електропостачання 74 приватних та багатоквартирних житлових будинків.

Як повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у неділю, відключення відбулося в 03.00 неділі. На лінії електропередач та проїжджу частину дороги впало близько 27 дерев і 18 гілок. У Жовтневому районі по проспекту Леніна, д. 10/20, кв. 12 четвертий поверх п'ятиповерхового житлового будинку сталося часткове обвалення балкона.

У результаті події загиблих та постраждалих немає.

У зв'язку з цим на засіданні комісії ТЕБ та НС Маріупольської міськради були поставлені завдання з управління ЖКГ комісійно перевірити всі балкони в Маріуполі, а Маріупольському КП "Зеленбуд" - прибрати повалені дерева і зрізати аварійні дерева.

Для ліквідації наслідків залучається від Маріупольських РЕЗ 8 бригад (8 одиниць техніки, 25 робітників), від комунальних служб міста 4 бригади (4 одиниці техніки, 28 працівників), від аварійно-рятувальної служби Маріупольської міськради 1 одиниця техніки, 7 чоловік

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі через дощ знеструмлено 74 будинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі