субота, 13 червня 2020 16:31

У лісі знайшли застреленим впливового поліцейського

У лісі знайшли застреленим впливового поліцейського
Під Полтавою знайшли застреленим начальника управління логістики та матеріально-технічного забезпечення обласної поліції Ігоря Компанійця. Фото: poltava.to

У лісі поблизу села Ковалівка Полтавської області біля автомобіля Opel знайшли застреленого чоловіка 12 червня.

Загиблим виявився Ігор Компанієць – впливовий поліцейський, який відповідав за всі закупівлі в полтавській обласній поліції. Біля чоловіка була його мисливська зброя, пише "Полтавщина".

На час смерті правоохоронець був у відпустці. Обставини трагедії з'ясовують. Першочергова версія – це самогубство, проте вбивства теж не відкидають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві знайшли застреленим нардепа

Компанієць – начальник управління логістики та матеріально-технічного забезпечення ГУНП у Полтавській області. Також він був членом тендерного комітету обласного главку.
4 роки тому проти Компанійця відкрили кримінальне провадження. - підозрювали у розкраданні пального на 1 млн грн. У його котеджі, який був оформлений на тещу, провели обшуки, інформує телеграм-канал TEZA.

У 2017 році прокуратура закрила справу. Вилучене під час обшуків, зокрема – гроші, алкоголь та колекцію зброї, повернули.

У Києві підполковника Служби безпеки України виявили мертвим у ванній власної квартири. Тіло знайшли, коли чоловік не з'явився на роботі. Попередньо, він порізав собі вени. Відомо, що загиблий виконував обов'язки консультанта-експерта з оперативних питань 1-го відділу 3-го управління Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ.

Зараз ви читаєте новину «У лісі знайшли застреленим впливового поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі