пʼятниця, 27 вересня 2013 12:22

У Криму ювелірку пограбували на мільйон гривень

Зухвале пограбування відбулося вдень 25 вересня в селищі Нижньогірське, що у Криму, повідомляє прес-служба МВС.

Троє невідомих, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, увірвалися до ювелірного магазину і викрали ювелірні вироби.

У приміщенні торгового закладу в той момент знаходилася продавець і двоє відвідувачів. Зловмисники розбили сокирою та молотком вітрини і забрали лотки з золотими прикрасами. Сума збитку становить близько мільйона гривень.

Продавець і відвідувачі магазину не змогли описати прикмети нападників, оскільки хлопці були в кепках, капюшонах і темних окулярах. Випадковим свідкам вдалося запам'ятати лише автомобіль, на якому зникли невідомі з місця події.

На території автономії був негайно введений оперативний план "Перехоплення". Злочинців затримали уже за кілька годин після скоєння злочину. У салоні автомобіля правоохоронці виявили пакети з викраденими ювелірними виробами. При затриманні зловмисники чинили опір.

Обидва затриманих 24-річних хлопця раніше притягувалися до кримінальної відповідальності. Згідно ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій), підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років з конфіскацією майна. Проводиться перевірка на причетність затриманих до аналогічних злочинів. Ведеться досудове розслідування.

Зараз ви читаєте новину «У Криму ювелірку пограбували на мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі