пʼятниця, 17 червня 2011 14:58

У Криму ледь не розбився літак, на якому летіла 81 людина

У Криму ледь не розбився літак, на якому летіла 81 людина

У Міжнародному аеропорту "Сімферополь" вранці в п'ятницю через відмову одного з двигунів здійснив вимушену посадку літак Українських середземноморських авіаліній McDonnell Douglas MD-83, який прямував з Тегерана (Іран) до Києва. Ніхто не постраждав.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління МНС України в Криму.

"У п'ятницю о 6.50 надійшло повідомлення про відмову одного з двигунів на літаку McDonnell Douglas MD-83, що виконував рейс UKM № 208 за маршрутом Тегеран-Київ", - йдеться в повідомленні.

Літак знаходився в районі відповідальності південного регіонального координаційного центру з авіаційного пошуку і порятунку МНС України. На борту літака перебувало 74 пасажири і 7 членів екіпажу. Про подію були оповіщені всі аварійно-рятувальні служби Сімферополя, черговий екіпаж вертольота МНС МІ-8 приведено в готовність № 1, пише Інтерфакс-Україна.

В 7.04 екіпаж літака зробив вимушену посадку в аеропорту Сімферополь. Жертв і постраждалих немає.

Як повідомила офіцер прикордонного відділу прикордонної служби "Сімферополь-авіа" Наталія Козлова, на літаку прилетіли 45 громадян Ірану, 28 - України та 1 - Російської Федерації, пише Сегодня.

Всіх, за словами директора із зовнішніх зв'язків представництва авіакомпанії "Українські середземноморські авіалінії" Ігоря Логвиненко, нагодували в залі аеропорту і відправили гуляти Сімферополем. Прогулянка триватиме в цілому близько семи годин, потім людей забере інший літак, який доставить їх до Києва.

Зараз ви читаєте новину «У Криму ледь не розбився літак, на якому летіла 81 людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі