понеділок, 10 січня 2011 09:09

Іранський літак забрав життя 77 людей (ФОТО)
5

Фото: Фото: Reuters

Пасажирський літак типу "Фокер", що належить авіакомпанії IranAir, розбився на північному заході Ірану. Екіпаж лайнера, що виконував рейс з Тегерану в місто Урмія (адміністративний центр провінції Західний Азербайджан), у складних погодних умовах не зумів посадити літак з першої спроби. При повторному заході на посадку і сталася трагедія, повідомляє іранське інформаційне агентство IRNA.

Авіакатастрофа сталась о 19:15 за київським часом.

За останніми даними іранських ЗМІ, жертвами авіакатастрофи стали 77 людей. Ще 26 осіб госпіталізовані з різними травмами. Всього на борту літака перебувало 105 осіб включаючи 11 членів екіпажу. Таким чином, доля ще двох невідома.

На місці падіння літака проводиться рятувальна операція. Вона ускладнена тим, що товщина сніжного покриву складає приблизно 70 сантиметрів.

На місці катастрофи виявлено один з двох бортових самописців. Міністр транспорту Ірану Хамід Бехбахані заявив, що перш за все необхідно розшифрувати чорні ящики, а також опитати людей, які вижили. Тільки після цього можна буде говорити про причину катастрофи.

Президент Ірану Махмуд Ахмадінежад висловив співчуття сім'ям загиблих та постраждалим.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Іранський літак забрав життя 77 людей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі