пʼятниця, 11 березня 2022 10:25

Спецтема: Війна Росії проти України

У Харкові окупанти навмисне влучили у психоневрологічний інтернат: ситуація критична

У Харкові окупанти навмисне влучили у психоневрологічний інтернат: ситуація критична
Терористи обстріляли Харківський психоневрологічний інтернат. Фото: Depo.ua

У Харкові окупанти влучили у психоневрологічний інтернат.

Наразі місто під контролем ЗСУ, повідомив повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Найкритичнішою точкою залишається Ізюм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки російських окупантів здохнули за 16 днів війни

"Окупант знову здійснив жорстоку атаку на мирних жителів. Після військового злочину в Маріуполі, сьогодні прямим попаданням ворог влучив в Оскільський психоневрологічний інтернат. Встигли евакуювати у сусідній інтернат 73 людини, на момент ураження ворогом в інтернаті перебувало 330 людей. Із них малорухомих - 50, пересуваються на візках - 10 підопічних", - написав Синєгубов.

"Станом на цю хвилину (10:30) кількість поранених та загиблих невідома, пожежу загасили, вирішується питання про евакуацію, просимо "зеленого коридору". Це сталося сьогодні вночі",- заявив директор обласного Департаменту соцзахисту Юрій Шпарага.

Російські війська обстрілюють Ізюм за відмову пропустити їх до Харкова. Там немає світла та води, також не працюють телефонний зв'язок і інтернет, а обстріли ведуться по цивільній інфраструктурі, адже в місті немає жодних військових об'єктів. Ізюм наразі перебуває в найбільш критичному становищі з усіх міст області. Харків натомість перебуває під повним контролем Збройних сил.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові окупанти навмисне влучили у психоневрологічний інтернат: ситуація критична». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі