пʼятниця, 28 жовтня 2022 20:15

Спецтема: Війна Росії проти України

У ГУР розповіли, як звільняли Невське й ліквідували десятки окупантів: відео

У ГУР розповіли, як звільняли Невське й ліквідували десятки окупантів: відео
В ході блискавичної наступальної операції українські оборонці розбили переважаючі сили окупантів. Фото: скріншот з відео

Група "Кедр" Головного управління розвідки Міноборони України 23 жовтня за участі 5-ї роти 66-ї бригади ЗСУ звільнила селище Невське Луганської області.

Під час взірцевої наступальної операції українські оборонці розбили сили окупантів, які переважали. Про це повідомляє ГУР України в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ просуваються вперед щодня ‒ Гайдай розповів про звільнення Луганщини

"Знищено 34 ворожих стрільці й три кулеметні підрозділи. Вцілілі рашисти покинули бронетехніку й відступили із селища. Розвідники взяли в полон трьох російських "контрактників", захопили військовий КАМАЗ з боєкомплектом і дві бойові машини піхоти", – повідомили розвідники.

26 жовтня українські військові встановили прапор України у селище Невське на Луганщині.

Про це свідчить відео, на якому наші захисники скидають російський триколор і встановлюють замість нього прапор України. Відео опублікували Сили спеціальних операцій у Telegram.

Невське розташоване на кордоні Луганської та Харківської областей.

Нещодавно ЗСУ витіснили окупантів із чотирьох населених пунктів на Донбасі. Серед них було й селище Невське.

Зараз ви читаєте новину «У ГУР розповіли, як звільняли Невське й ліквідували десятки окупантів: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі