четвер, 29 вересня 2011 09:02

У Донецьку на будівництві знайшли труп солдата, який пішов у самоволку

У Донецьку на будівництві знайшли труп солдата, який пішов у самоволку

25 вересня вранці охоронець будмайданчика виявив біля будівництва 16-поверхового житлового будинку труп хлопця у військовій формі. Загиблим виявився військовослужбовець військової частини 3037 (розташованої в Донецьку). Обставини загибелі солдата з'ясовує військова прокуратура.

Таку скупу інформацію щодо події надав ЗМІ заступник начальника управління Східного територіального командування з виховної роботи полковник Ігор Саютін.

Мама ж загиблого 20-річного Олега Шебанова Світлана, яка поховала сина 27 вересня, трохи пролила світло на трагічні події, що сталися.

За словами матері, Олег, який був покликаний на військову службу в травні, служив поруч з будинком (буквально в декількох зупинках). У нормальному настрої він був до п'ятниці, 23 вересня.

"У п'ятницю син подзвонив і попросив принести йому зубну пасту і щітку, - розповіла Світлана. - А в ніч на неділю мені зателефонували з частини і сказали, що він самовільно покинув розташування частини. Ми - батьки, родичі, знайомі - шукали Олега всю ніч, сподівалися, що він прийде додому. А вранці, його знайшли на будівництві ... Припускають, що Олег впав з висоти і розбився. Він йшов додому, але чомусь не дійшов ... Що б я зараз не думала, єдиної моєї дитини мені це не поверне ... "

Будівництво розташовується буквально в 50 метрах від будинку Олега. Рідні хлопця вважають, що його могли довести до самогубства - мовляв, сам він не був схильний до такого вчинку. Але що саме змусило Олега покинути частину, що відбулося напередодні фатальних подій - родичі навіть не припускають.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку на будівництві знайшли труп солдата, який пішов у самоволку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі