неділя, 13 жовтня 2024 12:40

Спецтема: Війна Росії проти України

У деяких регіонах пошкоджено будинки - наслідки нічної атаки дронів

У деяких регіонах пошкоджено будинки - наслідки нічної атаки дронів
Вночі проти 13 жовтня Росія атакувала Україну дронами. Фото: ukranews.com

Внаслідок нічної російської дронової атаки по Україні фіксують пошкодження будинків у деяких регіонах.

Зокрема, на Київщині у двох районах внаслідок падіння уламків ворожих дронів пошкоджено три приватні будинки. Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

За його словами, пошкодження незначні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За тиждень РФ випустила по Україні близько 900 КАБів - Зеленський звернувся до партнерів

"Вночі тривога оголошувалася двічі та тривала більше 10 годин. В області працювали сили ППО. Ворожі цілі знищені. Постраждалих серед населення немає. Влучань в об'єкти критичної та житлової інфраструктури не допущено. Оперативні групи продовжують роботу з виявлення та ліквідації наслідків атаки ворога", - зазначив Кравченко.

Відбивали ворожу атаку дронів також на Черкащині. У межах області знищено 12 БпЛА, повідомив начальник ОВА Ігор Табурець.

"На Золотоніщині через падіння уламків пошкоджено кілька домоволодінь. У решті випадків - без наслідків" - зазначив він.

У ніч проти 13 жовтня Росія завдала удару по Полтавщині та Одещині двома балістичними ракетами "Іскандер-М". Ворог також випустив дві керовані авіаційні ракети Х-59 по Чернігівщині та Сумщині та 68 ударних БпЛА.

Українські військові збили 31 ворожий БпЛА в Київській, Полтавській, Чернігівській, Сумській та Черкаській областях. 36 російських безпілотників було локаційно втрачено у різних регіонах України.

Зараз ви читаєте новину «У деяких регіонах пошкоджено будинки - наслідки нічної атаки дронів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі