середа, 15 червня 2022 12:08

Спецтема: Війна Росії проти України

У Чорнобаївці прогримів вибух, є жертви: перші фото
3

Біля магазину у Чорнобаївці виявили двох загиблих та стільки ж поранених - ЗМІ
Фото: t.me/Bratchuk_Sergey
Біля магазину у Чорнобаївці виявили двох загиблих та стільки ж поранених - ЗМІ
Чорнобаївка від березня перебуває під тимчасовою окупацією РФ

Уранці 15 червня у тимчасово окупованій Чорнобаївці Херсонської області стався вибух в районі місцевого ринку.

Унаслідок вибуху є жертви, пише "Суспільне".

"Є загиблі та травмовані, кількість уточнюється, повідомили місцеві жителі", - пише видання. Інших подробиць не уточнило.

Оновлено: смертельний вибух стався близько 7:00. Це підтвердив радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вручення підозри гауляйтеру Чорнобаївки: назвали його ім'я і розкрили подробиці

"Це ніщо інше як терористичний акт від Росії. Окупанти хочуть залякати людей та помститись за влучні попадання ЗСУ по їхнім артилерійським складам. Намагаються збити високий бойовий дух жителів Херсонщини, вбиваючи мирних людей. Просто так", - написав він.

Біля одного з магазинів знайшли двох убитих та стільки ж поранених. При цьому щонайменше шість осіб відправили до Херсонської обласної лікарні, за даними місцевих ЗМІ.

29 травня Збройні сили України 22-й раз завдали удару по скупченню російського ворога на аеродромі в Чорнобаївці. Українські захисники, зокрема, знищили склад боєприпасів ворога. Детонація тривала понад годину.

Ще в перший день вторгнення РФ на територію України окупанти перейшли адміністративний кордон Херсонської області. На початку березня російські загарбники захопили Херсон і область. Попри тиск російських терористів, мешканці Херсонщини протягом березня активно брали участь у проукраїнських мітингах.

Наприкінці березня бійці ЗСУ перейшли в контрнаступ. Увечері 1 червня стало відомо, що на Херсонщині зі сторони Дніпропетровської області Збройні сили України звільнили понад 20 населених пунктів. ЗСУ продовжують іти вперед, звільняючи окупований регіон.

Зараз ви читаєте новину «У Чорнобаївці прогримів вибух, є жертви: перші фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі