вівторок, 16 липня 2013 18:45

У черкаському "МакДональдзі" стріляли зі зброї

У черкаському "МакДональдзі" стріляли зі зброї
Фото: servistur.ru

15 липня у Черкасах о 4.00 на майданчику "МакДрайву" виникла бійка між кількома відвідувачами закладу. Для того, щоб вгамувати сутичку працівники ресторану викликали наряд Державної служби охорони.

"Один із правопорушників поводився особливо агресивно і на прохання міліціонерів охорони припинити порушувати громадський порядок не реагував. Чоловік почав ображати міліціонерів, кидався до них у бійку, намагаючись нанести їм тілесні ушкодження", - коментує Світлана Павловська, керівник прес-служби Департаменту Державної служби охорони.

З урахуванням ситуації, що виникла, працівник служби охорони попередив правопорушника, що буде змушений застосувати вогнепальну зброю.

"Однак той не вгамувався, тоді міліціонер оголив зброю та зробив попереджувальний постріл угору", - кажуть в прес-службі.

Після затримання зловмисника доставили до райвідділу міліції для з'ясування усіх обставин події.

"МакДональдз" продовжив працювати як і завжди. Слідів пострілу у приміщенні та на літньому майданчику немає. Працівники закладу запевняють, що ніяких пострілів не чули.

"Усі події відбувалися неподалік ресторану, ніхто з працівників закладу не виходив і пострілів не чув. Можливо, вони і булм. Камери відеоспостереження не захоплюють ту ділянку, де це відбувалося", - говорить Ігор Шапошник менеджер черкаського ресторану "МакДональдз".

Зараз ви читаєте новину «У черкаському "МакДональдзі" стріляли зі зброї ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі