понеділок, 22 січня 2024 10:50

Сина Гринкевича затримали при спробі втекти за кордон
4

В Одесі затримали сина львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича - Романа, якого раніше оголосили в розшук.

Затримання сталося сьогодні о 6:50 при спробі Гринкевича виїхати за кордон, заявив генпрокурор Андрій Костін під час брифінгу 22 січня.

"При спробі перетину кордону затримано п'ятого учасника злочинної організації, яка поставила для ЗСУ неякісний одяг на 1 млрд грн", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соні Морозюк соромно за кривий плінтус у Гринкевича - найкращі меми тижня

Підозрюваний виїхав до Одеси орієнтовно 17 січня і з того часу готувався перетнути державний кордон та виїхати за межі України.

Сина львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича затримали в Одесі
Фото: СБУ
Сина львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича затримали в Одесі
Сина львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича затримали в Одесі
Сина львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича затримали в Одесі

"19 січня за клопотанням прокурорів суд надав дозвіл на його затримання. Наразі вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу. Інші четверо підозрюваних перебувають під вартою", - додав Костін.

Сину Гринкевича сьогодні оберуть запобіжний захід, повідомив директор Державного бюро розслідувань Олексій Сухачов. За його словами, син бізнесмена сьогодні буде доставлений до суду з метою обрання заходу.

18 січня правоохоронці оголосили в розшук Романа Гринкевича. У ДБР повідомили, що сина львівського бізнесмена поки не знайшли, однак підозру у шахрайстві та участі в злочинному угрупованні йому оголосили.

У межах провадження повідомлено про підозру п'яти особам. Їм інкримінують створення злочинної організації та участь у ній, а також шахрайство, вчинене в умовах воєнного стану в особливо великих розмірах.

Інші четверо учасників злочинної організації перебувають під вартою.

Зараз ви читаєте новину «Сина Гринкевича затримали при спробі втекти за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі