четвер, 18 січня 2024 19:00

Сина Гринкевича, який божився не втікати, оголосили у розшук

Сина Гринкевича, який божився не втікати, оголосили у розшук
Роман Гринкевич - син затриманого бізнесмена Ігоря Гринкевича. Фото: ukrinform.ua

Державне бюро розслідувань оголосило в розшук "близького родича львівського бізнесмена", якого підозрюють у шахрайстві в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану, а також участі у злочинній організації.

Йдеться про Романа Гринкевича - сина затриманого бізнесмена Ігоря Гринкевича. Про це повідомили "РБК-Україна".

"Вчора проводилися низка невідкладних обшуків, щоб знайти й затримати членів злочинного угруповання, в тому числі родича львівського бізнесмена. На жаль його поки не знайшли, але підозра у шахрайстві та участі в злочинному угрупованні йому оголошена в установленому законом порядку", - сказала радниця ДБР Тетяна Сапьян.

Близького родича львівського бізнесмена оголосили у розшук, повідомила.

"Якщо вам відомо про його місце перебування повідомляйте правоохоронним органам. Кордон він офіційно не перетинав", - сказала речниця ДБР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соня Морозюк розірвала заручини з Гринкевичем

Бюро викрило організовану групу на оборудках із закупівлями одягу та білизни для Збройних сил України.

Вони завдали державному бюджету збитків на майже мільярд гривень. Вчора п'ятьом членам угруповання повідомили про підозру і затримали, однак один із них досі переховується, заявило ДБР.

9 січня Роман Гринкевич заявив в Instagram, що його родина не буде виправдовуватися, бо начебто "нема у чому". "Виїжджати за кордон ми не збираємося", - повідомив у соцмережі.

29 грудня ДБР повідомило про затримання бізнесмена Ігоря Гринкевича. За словами правоохоронців, той пропонував співробітнику бюро $500 тис. хабаря. Хабар нібито мав посприяти поверненню майна, вилученого у підконтрольних бізнесмену компаній в ході розслідування раніше відкритого провадження.

30 грудня Печерський районний суд міста Києва обрав Гринкевичу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю 429 млн 440 тис. грн застави.

ДБР повідомило, що майно родини і компаній львівського бізнесмена арештували.

Вчора Ігорю Гринкевичу повідомили про нову підозру. Злочинна організація завдала державному бюджету збитків на майже мільярд гривень .

Міністерство оборони розірвало всі договори з компаніями, пов'язаними з Гринкевичем.

Зараз ви читаєте новину «Сина Гринкевича, який божився не втікати, оголосили у розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі