середа, 06 лютого 2019 20:01

Суд над Зайцевою-Дроновим: який термін просять прокурори

Суд над Зайцевою-Дроновим: який термін просять прокурори
10 років в'язниці та заборону 3 роки керувати транспортними засобами вимагають харківські прокурори для Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. Фото - 057.ua

У Київському райсуді Харкова тривають дебати у справі масштабної ДТП на вул. Сумській.

10 років в'язниці та заборону 3 роки керувати транспортними засобами вимагають прокурори для Олени Зайцевої та Геннадія Дронова.

"Зайцева звинувачується в порушенні правил дорожнього руху, що стало причиною загибелі 6 осіб. Вина Дронова, що він, керуючи технічно справним авто, зупинився перед перехрестям на заборонні сигнали світлофора. А потім став перетинати перехрестя, не знизивши швидкості, в результаті чого сталося зіткнення автомобілів", - заявив один із прокурорів Валерій Бухан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Зайцевої: слідчого спіймали на недбалості

Сторона обвинувачення каже, що ніякі пом'якшувальні обставини не змінять тяжкості злочину.

Скільки триватимуть дебати та коли буде рішення суду – поки не відомо. У справі три прокурори та десятки адвокатів. Також слово у дебатах нададуть стороні потерпілих та самим обвинуваченим.

У Київський районний суд Харкова, де сьогодні, 6 лютого, розпочалися дебати у справі про аварію на Сумській, викликали швидку. Захист водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова звернулася за медичною допомогою. За словами адвоката Сергія Перепелиці, його клієнт відчув себе погано.

Зараз ви читаєте новину «Суд над Зайцевою-Дроновим: який термін просять прокурори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі