вівторок, 29 січня 2019 10:01

Справа Зайцевої: слідчого спіймали на недбалості

Справа Зайцевої: слідчого спіймали на недбалості
Слідчого, який розслідує резонансне ДТП в Харкові на вул. Сумській, спіймали на недбалості. Фото - facebook.com/tetyana.dotsyak

Слідчого, який розслідує резонансну ДТП у Харкові на вулиці Сумській, спіймали на недбалості.

Мова йде про слідчого Волкова, який не передав експертам необхідні документи, повідомила Facebook журналіст Тетяна Доцяк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захист Зайцевої намагається зам'яти справу

"Саме Волков, за словами експертів, не передав їм документи, які можуть свідчити про наркотичний стан Зайцевої. У суді експерт Федірко проговорилася, що саме Волков телефонував їй кілька разів і говорив, скільки брати сечі та крові - пізніше біоматеріалу чомусь не вистачило для досліджень. Швидкість не встановлена, червоний автомобіль, з яким могли бути гонки у Зайцевої, не знайдено і ще багато чого не встановлено і не знайдено", - пише вона.

Прокурор не виключає справу проти слідчого Волкова, який розслідував ДТП Зайцева-Дронов.

Лікар-нарколог Олена Федірко, яка після смертельної ДТП у Харкові оглядала 21-річну Олену Зайцеву, дала покази у суді. Експерта розшукували понад 6 місяців. Її свідчення щодо наркотичного стану водійки "Лексуса" називали ключовими у справі.

Зараз ви читаєте новину «Справа Зайцевої: слідчого спіймали на недбалості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі