середа, 06 лютого 2019 15:33

Справа Зайцевої-Дронова: у суд викликали "швидку"

Справа Зайцевої-Дронова: у суд викликали "швидку"
Київський районний суд Харкова призначив на 6 лютого дебати у справі про смертельну ДТП, фігурантами якої є Олена Зайцева та Геннадій Дронов. Фото - Багнет

У Київський районний суд Харкова, де сьогодні мають розпочатися дебати у справі про аварію на Сумській, викликали швидку.

Захист водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова звернулася за медичною допомогою. За словами адвоката Сергія Перепелиці, його клієнт відчув себе погано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Зайцевої: слідчого спіймали на недбалості

Лікарі підтвердили, що у обвинуваченого тиск і проблеми з серцем, однак не знайшли підстав для його госпіталізації.

Крім того, Перепелиця подав клопотання про відвід судді. За його словами, в ході справи суддя допускав явні порушення при слуханні свідків, дотримувався суб'єктивної точки зору, не було дотримано рівноправність сторін. Клопотання почати розглядати о 15:00.

Київський районний суд Харкова призначив на 6 лютого дебати у справі про смертельну ДТП, фігурантами якої є Олена Зайцева та Геннадій Дронов. Спочатку виступлять прокурори і потерпілі, потім – адвокати, повідомила представник потерпілих Лариса Матвеєва.

Зараз ви читаєте новину «Справа Зайцевої-Дронова: у суд викликали "швидку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі