четвер, 31 січня 2019 10:35

Справа Зайцевої Дронова: суд призначив дату дебатів

Справа Зайцевої Дронова: суд призначив дату дебатів
Суд Харкова призначив на 6 лютого дебати у справі про смертельну ДТП, фігурантами якої є Олена Зайцева та Геннадій Дронов. Фото - 057

Київський районний суд Харкова призначив на 6 лютого дебати у справі про смертельну ДТП, фігурантами якої є Олена Зайцева та Геннадій Дронов.

На засіданні суду 30 січня адвокат Дронова Сергій Перепелиця клопотав про повторне відведення 4 експертів, які здійснювали експертизу руху автомобіля Зайцевої, але так і не зуміли визначити його точну швидкість. Суд відмовив у задоволенні цього клопотання.

Під час дебатів 6 лютого спочатку виступлять прокурори і потерпілі, потім – адвокати, повідомила представник потерпілих Лариса Матвеєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Зайцевої: слідчого спіймали на недбалості

"У справі Зайцевої та Дронова суд закінчив з'ясування обставин і перевірку їх доказами і переходить до дебатів. Засідання призначене на 06.02.2019 р на 14.00. Першими в дебатах виступають прокурори, потім потерпілі та їхні представники, потім обвинувачені і їх захисники", - сказала Матвеєва.

Після цього суд оголосить вирок у справі.

Лікар-нарколог Олена Федірко, яка після смертельної ДТП у Харкові оглядала 21-річну Олену Зайцеву, дала покази у суді. Експерта розшукували понад 6 місяців. Її свідчення щодо наркотичного стану водійки "Лексуса" називали ключовими у справі.

Зараз ви читаєте новину «Справа Зайцевої Дронова: суд призначив дату дебатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі