понеділок, 20 березня 2017 17:24

Стрілянина в пансіонаті: тітушки напали на переселенців

Стрілянина в пансіонаті: тітушки напали на переселенців
У пансіонаті гостро стоїть питання із розселенням хоча б жінок із дітьми. Фото - РБК-Украина

Зранку 20 березня у пансіонаті "Джерело" в Пущі-Водиці під Києвом, де проживають 168 переселенців із Криму і Донбасу, сталася перестрілка.

Про це у Facebook повідомила Марина Курапцева.

"Прийшли тітушки з монтировками, вибили вікна, повисмикували проводи з усіх комунікацій, налякали до смерті жінок і дітей. Мами з дітьми ховалися на четвертому поверсі будівлі, поки йшов погром. Бійці "Айдару", розміщені в пансіонаті "Джерело", відкрили вогонь у повітря, щоб відігнати нападників", - пише вона.

Курапцева зазначає, що в пансіонаті гостро стоїть питання із розселенням хоча б жінок із дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мігранти закидали поліцейських пляшками та камінням

Переселенці з окупованих територій України живуть у "Джерелі" з 2014 року. Проблеми з їхнім розміщенням почалися за рік після заселення у пансіонат. У будівлі неодноразово відключали гарячу воду, електрику та опалення, посилаючись на заборгованість власника, приватної фірми "Геліос", перед Київською держміськадміністрацією. Міська влада пропонуватиме переселенцям переїхати до міста Кривий Ріг, де збудовані модульні будинки.

Четверо жителів Данковського району Липецької області РФ побили переселенців із Луганщини.

Зараз ви читаєте новину «Стрілянина в пансіонаті: тітушки напали на переселенців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі