пʼятниця, 10 лютого 2012 20:27

Шторм зруйнував набережні Алушти і Ялти: 16 мільйонів збитку

Шторм зруйнував набережні Алушти і Ялти: 16 мільйонів збитку

Збиток, нанесений штормом набережним Ялти і Алушти, склав близько 16 мільйонів гривень, повідомив глава Ради міністрів Криму Анатолій Могильов, передає Українська правда.

"На сьогоднішній день одним з найбільш проблемних питань є набережні Ялти і Алушти: в результаті шторму вони істотно пошкоджені", - сказав Могильов.

Прем'єр автономії також повідомив, що не припиняються роботи з відновлення електропостачання населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму землею замело дороги: люди такого не бачили 50 років

"На сьогоднішній день у нас є близько ста заявок, вони стосуються ліній малої потужності - 0,4 кіловата, ремонтні роботи ведуться і найближчим часом будуть завершені", - зазначив Могильов.

У свою чергу, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк доручив Раді міністрів спільно з МНС передати акти заподіяної шкоди в Кабінет Міністрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму оголосили штормове попередження

"Голова Ради міністрів бачить проблему комплексно, тому передавайте нам всю документацію, ми повинні розуміти, скільки коштів вам потрібно для відновлення всіх об'єктів", - заявив міністр.

Нагадаємо, 26-27 січня і 7-8 лютого шторм, що досягав 6-8 балів, розбив набережну Алушти, змив частину пляжів і зруйнував ряд будівель на південному березі Криму.

На набережній Ялти в результаті шторму перевернуті бетонні плити, піднята тротуарна плитка, розбиті ліхтарі, пошкоджено дерева.

Зараз ви читаєте новину «Шторм зруйнував набережні Алушти і Ялти: 16 мільйонів збитку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі