пʼятниця, 26 березня 2021 16:04

Стало зле на парі: лікарі рятують від коронавірусу студентку

Стало зле на парі: лікарі рятують від коронавірусу студентку
Дівчина через коронавірус, перебуває на апараті ШВЛ у штучній комі Фото: pixabay.com

У Львові рятують 17-річну Вікторію Мегегу з м. Ходорів Львівської області.

Дівчина через коронавірус перебуває на апараті ШВЛ у штучній комі, пише "Львівська мануфактура новин".

За словами батька дівчини Олега Мегеги, він сам виховує 3 дітей - сина та 2 доньок. Дружина у чоловіка померла торік через онкологічне захворювання. На початку березня у родині сталось ще одне горе - помер батько чоловіка. А вже 4 березня у старшої доньки діагностували коронавірус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За смерть 3-річного хлопчика взялася поліція

"Після похорону дідуся Вікторія поїхала на навчання у Самбір – вона є студенткою педагогічного коледжу. На парах у неї піднялася температура. Я її одразу забрав додому, повіз у лікарню в Ходорові. Звідти скерували до Львова. Температура була невисокою – 37,6, але сильне серцебиття та низька сатурація. Наступного дня у Вікторії встановили коронавірус. Тиждень її під'єднували до кисню, але це не допомагало. Коли почала задихатися, її забрали в реанімацію та підключили до апарату ШВЛ", - розповів чоловік.

Зараз 17-річна Вікторія перебуває у штучній комі. Якщо її стан покращиться, то медики обіцяють через 2-3 дні вивести її із цього стану.

За словами Олега Мегеги, його 6-річна донька також у лікарні, у неї проблеми із диханням.

У Львові лікарі просять здавати кров для хворої Вікторії Мегеги на вул. Пекарській, 56. У дівчини І група, резус негативний.

У Маріуполі на Донеччині від коронавірусу помер 2-місячний хлопчик. Це наймолодша жертва коронавірусу в Україні. У дитини були супутні захворювання, які вплинули на перебіг хвороби.

Зараз ви читаєте новину «Стало зле на парі: лікарі рятують від коронавірусу студентку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі