неділя, 21 серпня 2022 21:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Стало відомо, хто стоїть за підривом машини доньки Дугіна: подробиці

Стало відомо, хто стоїть за підривом машини доньки Дугіна: подробиці
За ліквідацією дочки путінського пропагандиста та ідеолога Олександра Дугіна – Дар'ї, яка сама неодноразово виправдовувала російську агресію, стоїть "Національна республіканська армія"

За ліквідацією дочки путінського пропагандиста та ідеолога Олександра ДугінаДар'ї, яка сама неодноразово виправдовувала російську агресію, стоїть "Національна республіканська армія".

Підрив її машини у Підмосков'ї – це партизанська акція, метою якої є опір кремлівському режиму. Про це на каналі "Ранок Лютого" в YouTube заявив опозиціонер Ілля Пономарьов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські "ліберали" плачуть за українофобкою Дугіною, яка їла черешню в окупованому Мелітополі

Він підтримав дії "Національної Республіканської Армії". За його словами, вона не воює із мирним населенням і не здійснюватиме акції проти цивільних об'єктів.

Пономарьов підкреслив, що на території України також створено "Російський Добровольчий Корпус" та "Легіон Вільної Росії", які воюють на фронтах цієї війни з путінськими загарбниками та готові йти до кінця.

Автомобіль Land Cruiser Prado, в салоні якого була Дар'я Дугіна, підірвали у Підмосков'ї 20 серпня ввечері. Авто вибухнуло на Можайському шосе неподалік Москви о 21:30.

Росія навмисно нагнітає ситуацію на тлі вбивства Дугіної, щоб проводити вже не приховану, а відкриту мобілізацію, сказав радник керівника Офіса президента України Михайло Подоляк.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто стоїть за підривом машини доньки Дугіна: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі