неділя, 24 квітня 2022 11:41

Спецтема: Війна Росії проти України

"Штабелями лежать тисячі вбитих. В мішках частинами забирали тих, кого розірвало" - перехопили розмову загарбника з матір'ю

"Штабелями лежать тисячі вбитих. В мішках частинами забирали тих, кого розірвало" - перехопили розмову загарбника з матір'ю
СБУ перехопили розмову загарбника. Фото: сensor.net

Російські загарбники у телефонних розмовах дедалі частіше скаржаться родичам на своїх командирів.

Перехоплену розмову окупанта з матір'ю оприлюднив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в Telegram.

Солдат розповідає, що посварився із командуванням, бо 24 квітня їх повинні були відправити додому.

"Я його позавчора нах*й послав. Кажу йому товаришу полковнику, вдома проблеми, треба їхати. А він мені "чого ти ниєш?". Я йому на підвищених тонах пояснюю, що я не нию. У мене дружина перенесла інсульт, а він мені каже: "та мені пох*й на твої проблеми, у мене свої є. Все готуй документи на звільнення по статті", - скаржиться окупант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загарбники протягом Великодньої ночі гатили по Харкову: фото наслідків

Мати йому радить не сваритися з командуванням.

"Я його засуджу під*раса, за те, що він тут за нас другий термін підписав. Це підробка документів. За це можуть його посадити", - каже.

Додає, що полковника зняли з командування, через те, що його підопічні втекли і це показали на російському телебаченні.

"Сидить до кінця, малої крові чекає. Треба щоб когось зах*ярили і він такий п**датий, колону з-під обстрілу вивів і йому вже медаль мужика дають. Уяви за що? Тут броню прострілюють з автоматів, а ми на фанерних камазах їздимо.

У нас тут в одного мужика із СОБРа, вони поїхали вже сьогодні, сина на початку операції колону зняли, вмер син 26, а він тільки через два-три дні дізнався, жінка поїхала на упізнання. І розказує, що від холодильника метрів 150 по 5 людей штабелями лежать. Тисячі вбитих", - скаржиться.

Додає, що військові шоковані, матері в істериках, непритомніють. На запитання матері, чого по телебаченню розказують про малі втрати, каже:

"14 тисяч було на початку операції. Там КАМАЗи один за одним йшли закриті. А там де вони проїджають, калюжі крові просто. Вони в мішках частинами збирали тих, кого розірвало", - пояснює.

Керівництво російських окупантів навіть не хоче забирати поранених із поля бою. Втрати ворога ж настільки великі, що командири бояться подавати реальні дані "нагору". Контрактника, що потрапив у полон під час відступу загарбників з-під Києва, командир просто залишив на полі бою разом із пораненим. Окупант скаржиться: "сказали, що заберуть, але так і не забрали. Пацанів стільки залишили поранених, мертвих...".

Зараз ви читаєте новину «"Штабелями лежать тисячі вбитих. В мішках частинами забирали тих, кого розірвало" - перехопили розмову загарбника з матір'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі