четвер, 04 липня 2019 07:54

Справа Гандзюк: суд прийняв нове рішення щодо Мангера

Справа Гандзюк: суд прийняв нове рішення щодо Мангера
Шевченківський райсуд міста Києва зобов'язав СБУ надати адвокатам очільника Херсонської облради Владислава Мангера наявні у них докази його провини. Фото - Факти

Усі докази провини голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера зобов'язана надати його адвокатам Служба безпеки України.

Таке рішення виніс Шевченківський райсуд Києва, повідомив у Facebook адвокат Мангера Дмитро Ільченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Гандзюк: Мангер хоче зустрітися з Зеленським

"Шевченківський районний суд міста Києва задовольнив нашу скаргу і зобов'язав слідчих протягом трьох днів з дня набрання чинності ухвали надати нам інформацію про результати негласних слідчих розшукових дій щодо Мангера", - написав він.

За його словами, слідчі цих доказів не нададуть, оскільки "там нічого немає". Він також зазначив, що раніше адвокатам у вимозі надати докази було відмовлено.

Голові Херсонської обласної ради 49-річному Владиславові Мангеру продовжили запобіжний захід до 3 серпня. Його підозрювали в замовленні вбивства херсонської активістки 33-річної Катерини Гандзюк. У квітні Генпрокуратура змінила обвинувачення на "замовне завдання тілесних ушкоджень, що призвели до смерті". Мангер зобов'язаний ­прибувати до слідчого, судді, прокурора на першу вимогу, не залишати межі Херсонської області, а також здати на зберігання закордонний паспорт і носити електронний браслет.

Зараз ви читаєте новину «Справа Гандзюк: суд прийняв нове рішення щодо Мангера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі