четвер, 26 жовтня 2023 06:13

Щонайменше 22 загиблих: у США невідомий влаштував стрілянину
Оновлено

У США вночі проти 26 жовтня невідомий влаштував масову стрілянину в місті Льюістон, штат Мен.

За офіційними даними, загинули щонайменше 22 людини, ще від 50 до 60 осіб поранено. Про це повідомляє NBC.

У поліції повідомили про стрілянину близько 20:00 за місцевим часом. Відомо, що було щонайменше три точки нападу - на Годдард-роуд, Моллісон-Вей і 500-му кварталі Лінкольн-стріт. Поліція евакуювала мешканців деяких прилеглих будинків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Семикласник влаштував масову стрілянину в школі: багато жертв

Точну кількість жертв ще встановлюють.

За словами високопоставленого чиновника Білого дому, про стрілянину поінформували президента Джо Байдена.

"Президент був проінформований про те, що наразі відомо про масову стрілянину в Льюїстоні, штат Мен, і продовжуватиме отримувати нову інформацію", - сказав чиновник.

Автор: facebook.com/LewistonPolice
  Поліція оприлюднила фото підозрюваного у стрілянині
Поліція оприлюднила фото підозрюваного у стрілянині

Оновлено на 7:15

Правоохоронці США з'ясували особу чоловіка, який влаштував масову стрілинину у місті Льюїстон. Ним виявився 40-річний Роберт Кард. Про це у Facebook повідомила поліція міста Льюїстон. Там наголосили, що він досі перебуває на волі, чоловік озброєний та небезпечний.

У центрі американського Луїсвілля сталась стрілянина у Старому Національному банку. Чотири людини загинуло, близько 10 людей зазнали поранень. За попередньою інформацією, стріляв колишній президент банку.

Раніше у США жінка-трансгендер відкрила стрілянину в християнській школі міста Нешвілл, що у Теннессі. Вона вбила шістьох людей. Нападницю застрелили поліцейські.

Зараз ви читаєте новину «Щонайменше 22 загиблих: у США невідомий влаштував стрілянину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі