понеділок, 26 грудня 2022 10:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Що прискорить поразку Росії ‒ Буданов розповів

Що прискорить поразку Росії ‒ Буданов розповів
Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов сподівається на прискорення постачання нової зброї до України. Фото: gur.gov.ua

Україна очікує на інтенсифікацію постачання нових озброєнь від західних союзників.

Нині у цьому напрямку триває плідна робота, розповів в інтерв'ю LIGA.net начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни стягують свої сили не лише в район Бахмута – Буданов

"Ми багато говоримо про конкретні номенклатури та найменування озброєння, яке нам потрібне. Все це перебуває на стадії вирішення", ‒ сказав Буданов.

Він наголосив, що прискорення військової допомоги допоможе швидше завдати поразки росіянам.

Керівник Головного управління української воєнної розвідки Кирило Буданов оцінив перспективи звільнення тимчасово окупованого Криму. Заявив, що Україна поверне півострів комбінованим шляхом – військовою силою та дипломатією.

Російська Федерація зіткнулася з гострою проблемою нестачі снарядів, а тому шукає по всьому світу радянські боєприпаси. РФ має проблеми з боєприпасами до артилерії, осколково-фугасними снарядами до танків та ракетами до реактивних систем залпового вогню, заявив начальник Головного управління української розвідки Кирило Буданов.

Зараз ви читаєте новину «Що прискорить поразку Росії ‒ Буданов розповів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі