вівторок, 04 лютого 2014 12:44

"Смотрящий" по Запоріжжю Анісім займається рекрутингом "тітушок" - ударівець

"Смотрящий" по Запоріжжю Анісім займається рекрутингом "тітушок" - ударівець

Кримінальний "смотрящий" Запоріжжя Євгеній Анісімов курує "тітушок" в Запоріжжі. Про це повідомляє лідер молодіжного крила партії " УДАР " Дмитро Білоцерковець в Фейсбук.

"Кураторством "тітушок" Запоріжжя займається Євгеній Анісімов. Рекрутинг відбувався наступним чином - люди губенатора області і мера обдзвонювали спортклуби з вимогою дати людей за гроші. "Беркуту" дали команду повного сприяння тітушкам. Біти і кувалди "тітушкам" видавалися прямо в присутності міліції", - написав він.

За його інформацією, вартість роботи у молодиків - 50 дол. за 12 годин роботи, 100 дол. за 24 години роботи.

"Бонусів за бійки не дають. Якщо пощастить, то стоять тихо, якщо не пощастило, доводиться відпрацьовувати по повній", - заявив ударівець.

Нагадаємо, нещодавно Анісімова випустили із СІЗО.

Євгенія Анісімова, відомого також як "смотрящий" по Запоріжжю, затримали увечері 21 жовтня в столичному аеропорту "Бориспіль".

Затримання відбувалося в рамках розслідування кримінального провадження за ч. 4 ст. 189 КК України(вимагання). Санкція цієї статті передбачає покарання до 12 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «"Смотрящий" по Запоріжжю Анісім займається рекрутингом "тітушок" - ударівець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі