субота, 23 листопада 2013 13:00

На Хмельниччині затримали кримінального авторитета Зураба

На Хмельниччині затримали кримінального авторитета Зураба
Фото: lratvakan.com

Кримінальний авторитет на прізвисько Зураб уже тривалий час розшукувався правоохоронними органами однієї з країн СНД. Працівники УБОЗ УМВС України в Хмельницькій області встановили його місцезнаходження в Україні та затримали, повідомляє СЗГ УМВС України в Хмельницькій області.

У себе на батьківщині чоловіка ще з 2001 року розшукують за вчинення цілої низки важких злочинів, серед яких розбій, скоєний неодноразово групою осіб, протиправне заволодіння автомобілем або іншим транспортним засобом без мети привласнення із застосуванням насилля, небезпечного для життя або здоров'я.

За кожне з цих кримінальних правопорушень передбачено до 15 років позбавлення волі, тому тамтешній суд постановив взяти підозрюваного під арешт, що і змусило його втекти до сусідньої держави.

В Україні іноземний гастролер теж встиг нашкодити, вчинивши крадіжку і розбій. Наразі він затриманий та поміщений, згідно ухвали суду, до слідчого ізолятора. Українські правоохоронці вирішують питання застосування відносно затриманого екстрадиційного арешту.

Нагадаємо, 21 жовтня в результаті проведеної спецоперації в аеропорту "Бориспіль" був затриманий кримінальний авторитет із Запоріжжя на прізвисько Анісім.

 

Зараз ви читаєте новину «На Хмельниччині затримали кримінального авторитета Зураба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі