понеділок, 09 січня 2023 04:58

"Сказали: "Камені треба пофарбувати!" Ну ось, фарбували": окупант поскаржився на тупі накази командування

"Сказали: "Камені треба пофарбувати!" Ну ось, фарбували": окупант поскаржився на тупі накази командування
Замість бойової підготовки солдати фарбують каміння, скаржиться окупант. Фото: donpatriot.news

Російські окупанти в Україні відчайдушно лають своє командування, оскільки воно віддає їм неймовірно тупі накази. Так, один з окупантів поскаржився в розмові з рідними, що їх змусили фарбувати в таборі каміння.

Ідіотський наказ надійшов після того, як в розташування частини окупантів з'явився з перевіркою генерал, йдеться в перехопленні, опублікованому Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України.

Так, цей генерал наказав росіянам замінити лежачі в таборі мішки на каміння, розповів окупант.

"Сказав, що мішки під сонцем порвуться, все випаде, буде негарно, некультурно, а в армії все повинно бути ідеально. Ну і коротше, ми прибрали ці мішки, поставили туди камені коротше. І сказали: "Камені треба пофарбувати". Ну ось, фарбували камені" - обурився він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У селі бухають" – окупант розповів про "200-х" і п'янство серед солдат РФ

Навіщо потрібно було фарбувати каміння - росіянин не розповів, але зазначив, що фарбуванням каміння змусили займатися всіх російських військових, які були в таборі на цей момент.

Раніше було опубліковано перехоплення, де військовослужбовець РФ розповідає другу про "геніальні" плани командування і повну неукомплектованість особового складу. Окупант також каже, що ходять чутки про повну мобілізацію в РФ.

При цьому у російських окупантів великі проблеми зі спорядженням, свідчить ще одне перехоплення. Їм зовсім не видають екіпіровку.

Зараз ви читаєте новину «"Сказали: "Камені треба пофарбувати!" Ну ось, фарбували": окупант поскаржився на тупі накази командування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі