понеділок, 02 грудня 2013 14:33

Сестра Крашкової загинула після суду над "врадіївськими ґвалтівниками"

Сестра Крашкової загинула після суду над "врадіївськими ґвалтівниками"
Ірина з сестрою Тетяною і Віталієм Кличком. Фото: УДАР

У суботу, 30 листопада, по обіді у ДТП в Одеській області потрапила рідна по матері сестра Ірини Крашкової – Тетяна Крашкова. Вона була у п'ятницю у суді, підтримувала сестру. Наступного дня поверталася додому в Котовськ.

ДТП сталося неподалік від Одеси – на Овідіопольській трасі.

Колишній депутат Ольга Герасим'юк написала на своїй сторінці у Фейсбук, що Тетяна Крашкова загинула, а її чоловік у важкому стані. Сиротою залишилася донька Тетяни.

Водій іншого автомобіля, котрий врізався в автівку Тетяни, також загинув на місці. За кермом був співробітник прокуратури.

Похорони Тетяни Крашкової відбудуться у вівторок у Врадіївці.

Врадіївчани подейкують, що родичі підсудних їздили по бабках-знахарках, аби навести порчу на родину.

Нагадаємо, 29 листопада Первомайський міськрайонний суд поставив крапку у справі "врадіївських ґвалтівників". Суддя Тетяна Маржина майже 2 години зачитувала вирок.

Капітан міліції Євген Дрижак отримав 15 років в'язниці з конфіскацією майна. Лейтенант Дмитро Поліщук отримав аналогічний вирок. Їх обох звинуватили у зґвалтуванні та замаху на життя Крашкової.

Таксист Сергій Рабіненко отримав 11 років в'язниці, також з конфіскацією – суд довів, що він заволодів чужим майном та здійснив замах на життя Крашкової. Майор Михайло Кудринський отримав 5 років за те, що спробував приховати тяжкий злочин та перевищив службові повноваження.

Також всі четверо змушені сплатити штрафи, судові витрати, вартість експертиз, відшкодувати лікування Ірини Крашкової.

На суді Ірина Крашкова попросила відшкодувати їй 1 мільйон гривень моральних збитків. Суд не погодився з такою сумою. Дрижак та Поліщук мають відшкодувати продав чині по 150 тисяч гривень, а Сергій Рабіненко – 100 тисяч гривень.

З вироком обидві сторони не згодні. Ірина Крашкова заявила журналістам, що суд дав їй місяць для ознайомлення зі справою – жінка може подати апеляцію.

"Я не винен", - сказав у залі суду Євген Дрижак. "Я буду подавати апеляцію", додав.

Відразу після засідання родичі засуджених почали засипати Ірину звинуваченнями, образами та прокльонами.

"Хай твоя дитина, не ти, мучиться так, як мучиться моя дитина", - плачучи сказала Марія Дрижак. "С**а, я не тебе проклинаю, я твою дитину проклинаю".

Зараз ви читаєте новину «Сестра Крашкової загинула після суду над "врадіївськими ґвалтівниками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі