понеділок, 07 липня 2014 16:20

СБУ затримала диверсантів з групи "Бєса"
2

4 липня контррозвідка СБУ на території Харківщини затримала двох громадян України, які у складі розвідувально-диверсійної групи ГРУ Генштабу ЗС РФ під керівництвом Ігоря Бєзлєра на прізвисько "Бєс", захоплювали адмінбудівлі органів держвлади та правоохоронних органів України, брали заручників та вели бойові дії проти українських військових.

Як повідомляє прес-центр СБУ, за свідченнями бойовиків, їхня група була сформована представниками ГРУ ГШ ЗС РФ та пройшла спеціальну бойову підготовку у таборі російської спецслужби на території АР Крим.

Основна увага під час підготовки приділялась оволодінню навичками застосування стрілецької зброї та скоєння диверсій на різних об'єктах інфраструктури та життєдіяльності.

У подальшому групу було нелегально переправлено російською військовою розвідкою на територію України через Ростовську область РФ каналом, який контролювався прикордонниками ФСБ Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «СБУ затримала диверсантів з групи "Бєса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі