неділя, 12 лютого 2023 08:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія докладає неймовірних зусиль, щоб дестабілізувати ситуацію на Одещині – ОВА

Росія докладає неймовірних зусиль, щоб дестабілізувати ситуацію на Одещині – ОВА
Одеська ОВА стривожила заявою про плани окупантів. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Росія намагається дестабілізувати ситуацію в Одеській області.

З цією метою робить вкиди в соціальних мережах. Про це заявив начальник обласної військової адміністрації Максим Марченко у відеозверненні 11 лютого, передає Gazeta.ua.

"Війна продовжується і набирає обертів і в інформаційному просторі. Противник докладає неймовірних зусиль, щоб дестабілізувати ситуацію в області, розповсюджуючи неправдиву інформацію в соціальних мережах. Попереду ще багато важких днів, але разом ми обов'язково вистоїмо", - сказав Марченко.

Він зауважив, що останнім часом Одещина зазнає все більших обстрілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Над Одещиною збили 13 російських ракет ‒ ОВА

"Ворог проводить більш інтенсивні дії по всій лінії зіткнення. Дякуючи нашим Збройним силам, не має успіху. Завдяки підрозділам протиповітряної оборони Одещини, наше небо надійно захищене", – додав Марченко.

Він вважає, що Росія не залишила намірів окупувати Одеську область.

"Не варто думати, що Путін (президент Росії Володимир Путін. – Gazeta.ua) не піде на що завгодно, щоб спробувати захопити нас. Жаліти Одещину та місто Одеса, як дехто чомусь каже, окупанти точно не будуть. Нещодавні ракетні та бомбові удари тільки підтверджують це. Але ніхто і ніколи не здасть Одесу. Будьте в цьому впевнені", – наголосив голова ОВА.

Міністр оборони Олексій Резніков запевнив, що Збройні сили України позбавили росіян шансів напасти на Одесу з моря.

ЗСУ готуються до можливої висадки російського десанту на березі Чорного моря, заявив командувач військ Оперативного командування "Південь" генерал-майор Андрій Ковальчук.

Зараз ви читаєте новину «Росія докладає неймовірних зусиль, щоб дестабілізувати ситуацію на Одещині – ОВА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі